Costa Blanca

Costa Blanca

Spanien
Det är svårt att säga vad det bästa med Costa Blanca är. Är det 20 mil av soliga stränder, dess rika kultur och historia eller alla högkvalitativa golfbanor med fantastiska landskap? Kanske är det alla dessa saker kombinerat som gör Costa Blanca till en av Spaniens mest populära semesterdestinationer. Om du väljer Costa Blanca som din nästa golfdestination kommer du inte bli besviken. Tack vare ett varmt och behagligt klimat, golfbanor designade av världskända arkitekter och ett stort kulturellt utbud kommer din upplevelse på Costa Blanca bli oförglömlig.

Golfhöjdpunkter i Costa Blanca


Städer i Costa Blanca

 
 
24
Golfbanor
321
Soldagar
1,71 EUR
Öl (pint)
1,43 EUR
Taxi 1 km
 
 

Saker att göra i Costa Blanca

Golf course - Mat & dryck

Mat & dryck

Costa Blancas matlagning är verkligen unik – full av intressanta smaker, lokala produkter och färska ingredienser. Ett antal produkter, såsom turrón nougat från Jijona och Alicante, körsbär plockade på bergen i Alicante och vindruvor från Vinalopó har tilldelats Certificate of Origin för att erkänna dess förträfflighet. Costa Blanca har också mycket att erbjuda för vinälskare. Flera lokala viner såsom Moscatel Alicante eller Tinto Alicante har vunnit åtskilliga priser. Oavsett om du vinner din nästa runda golf eller ej så borde du skämma bort dig själv med en utsökt måltid och ett glas vin från trakten.
Golf course - Aktiviteter

Aktiviteter

Den kulturella kalendern på Costa Blanca är full av spännande event. Besök Benidorm i november för att gå på Benidorms festival för skyddshelgon och njut av en vecka av musik, parader och imponerande föreställningar. Du kan också organisera en resa till några av de mest autentiska spanska städerna, såsom Barrio de Santa Cruz och El Castell de Guadalest. Om du är förtrollad av Costa Blancas exotiska landskap, varför inte då besöka Palmer de Elche, ett världsarv med fler än 200 000 palmer.
Golf course - Historia

Historia

Upptäck en fascinerande historia av mer än 1 500 år av legendariska slag och spektakulära försvar. På Costa Blanca finns runt 230 byggnader, såsom slott, vakttorn och bunkrar, som kommer berätta de mest intressanta historierna och visa dig Spaniens historia såsom du aldrig sett den förut. Några av höjdpunkterna är El Castillo de Santa Barbara och Fuerte de San Fernando. Du kan även följa en av slottsrutterna om du vill utforska historien, kulturen och traditionerna från Costa Blanca till fullo.